Spabad Örebro

Välkommen till SPACITY Scandinavia. Allt när det gäller spabad - spabad, swimspa, reservdelar -tillbehör, uterum. Vardagslyx. För alla -hemma. Välkommen!

Spabad i Örebro | SPACITY Scandinavia

SPACITY Scandinavia

Allt när det gäller spabad

- spabad, swimspa, reservdelar -tillbehör, uterum.

 

Vardagslyx. För alla -hemma.

 

Vi erbjuder ett brett sortiment av Spa/Swimspa inklusive reservdelar och tillbehör från flera av de ledande varumärkena. Segment från prestanda, funktion till pris.

Premium Leisures Spabad är en plats att varva ner, återhämta sig och fylla på energi förrådet. Varje SpaBad från Premium Leisure  har ett eget unikt mönster av  Hydroterapinmunstycken utformade och placerade för att leverera en kraftfull och avslappnande massage. 

Premium Leisures ingenjörer har genomfört studier rörande var på kroppen där de avancerade jetmunstyckena skall riktas och placeras för optimal terapeutisk nytta och effekt. Kombinerat med ergonomiskt utformade säten ?betraktas
Premium Spabad som de mest  bekväma spabaden i branschen.  Om du känner dig stressad, har värk eller muskelsmärta, lider av ryggproblem eller har idrottsrelaterade skador,  Ert välbefinnande är bara några ögonblick bort när du äger ett Spabad från Premium Leisure.

Välkommen till din Spaleverantör SpaCity Scandinavia.

 

Långmossevägen 1, 702 36 Örebro

019 12 09 00 eller 070 667 04 73

e-post: info@spacity.se

 

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information